Namnlöst dokument
Klicka för större bild

Årets Möjlighetsskapare 2023

I dag delades priset "Årets Möjlighetsskapare 2023" ut till Åkes Hönökaka! Priset delas ut för att uppmärksamma företagarnas viktiga roll som möjlighetsskapare, för att öka uppmärksamheten kring arbetslivsinriktad rehabilitering samt för att sprida goda exempel.
En delegation från Samordningsförbundet besökte Åkes med blommor, fika och diplom. På bilden syns Johanna Olzon med delar av personalen tillsammans med styrelseordförande Safet Peci samt rehabvägledare Katja Bårman Nyqvist från Samordningsförbundet Älv & Kust.
Själva nomineringen till priset är följande:

"Åkes Hönökaka har ett långvarigt samarbete med Samordningsförbundet Älv & Kust, något som också lett till en anställning på företaget. Åkes Hönökaka genomsyras av ett inkluderande förhållningssätt som börjar med en engagerad ledning i Mats Olzon och hans dotter Johanna Olzon, som båda är delaktiga i våra deltagares progression och utveckling. De får anpassade arbetsuppgifter vilket visar på förståelse för deltagarens utmaningar. De möts av empati, positivitet och engagemang vilket bidrar till trygghet och kontinuitet. Johannas fina bemötande har gjort att våra deltagare har kämpat vidare trots svårigheter på vägen. Som rehabvägledare är det lätt att samarbeta med Johanna eftersom hon är tillgänglig och visar stor flexibilitet samt förståelse för vår målgrupp! Åkes Hönökaka har genom åren visat på samhällsengagemang, både med arbetsträningsplatser och ett engagemang i den lokala idrotten.

2021 förvärvades fastigheter på Hönö för att knyta an till Åkes bageri som en gång startades på Hönö. I Hönökakans Hus har man brödförsäljning och planerar för sommarcafe´ 2024. Den äkta Hönökakan är åter där den en gång började bakas – i Öckerö kommun! "


« Tillbaka


Kontakt

» e-post Henrik Svedberg, förbundschef

» e-post Ann-Katrin Österman, bitr. förbundschef

» e-post Helen Samuelsson, Samordnare Samverkansteamet

» Vi som jobbar här


Följ oss på sociala medierHär finns vi!

Samordningsförbundet Älv&Kust huvudenhet finns i Rollsbo, Kungälv, men vi finns på plats i alla våra fem kommuner. Klicka på länkarna så hittar du vägbeskrivning till våra mötesplatser, du kan också läsa mer om buss och parkering här:

Kungälv |  Ale |  Stenungsund |  Tjörn |  Öckerö


Senaste inläggen

• 2024-06-14 Utvärdering av Samordningsförbundet Älv & Kusts insatser utifrån ett remittentperspektiv

• 2024-06-14 BIP Team - mötestider

• 2024-05-21 Samhällsekonomisk utvärdering av effekterna kring regeringsuppdraget Stoppa våldet

• 2024-03-19 Styrelseprotokoll 2024

• 2024-03-19 Styrelseprotokoll 2024

• 2024-03-07 Cathrin Olsson, rehabvägledare Samverkansteamet

• 2024-02-12 ACT - Acceptance and Commitment Therapy/Training