Namnlöst dokument

Här finns vi!

Samordningsförbundet Älv & Kust huvudenhet finns i Kungälv men vi har egna lokaler i alla kommuner förutom på Tjörn. På Tjörn kan vi vid behov låna rum av Tjörns kommun i Kållekärr. Klicka på länkarna så hittar du vägbeskrivning och karta till respektive mötesplats.

I Kungälv finns vi på Bilgatan 7 B i Rollsbo. Kommer du med buss tar du bland annat linjerna 311 eller 2 till "Bilgatan Östra". Kommer du med bil finns det parkeringar både framför och bakom huset.

I Ale finns vi på Nols Företagscenter på Industrivägen 4 i Nol. Hit kommer du med buss eller tåg till hållplats "Nol Station", gratis parkering finns i anslutning till företagscentret.

I Stenungsund finns vi på Stenunge Allé 3. Parkering finns i anslutning till byggnaden, gratis i två timmar men du måste registrera din parkering via EasyPark appen. För längre parkeringstid finns möjlighet vid Fregatten eller Stenungs Torg. Kommer du med buss går du närmast av vid hållplats "Solgården".

I Öckerö kommun finns vi på Tärnvägen 9, Hönö. Här finns parkeringsmöjlighet direkt utanför byggnaden, kommer du med bussen går du närmast av vid hållplats "Hönö Färjeläge"


« Tillbaka

Se filmen Älv&Kust 10 år!Så här jobbar vi med individinriktade insatser