Namnlöst dokument

Deltagare

Vi arbetar med personer som är mellan 16-64 år och som behöver ett samordnat stöd för att närma sig eller nå målet att bli självförsörjande.

Vår personal kommer från olika myndigheter och vi är vana att möta personer som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Tillsammans kan vi kombinera våra myndigheters resurser för att erbjuda ett brett anpassat stöd utifrån dina mål och förutsättningar.

Våra insatser är frivilliga och bygger på att du deltar aktivt och är motiverad till göra en planering tillsammans med oss.

Länk till hemsidan

Om du behöver stöd av oss för att komma vidare till arbete eller studier kan du göra så här: Prata med din handläggare på Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten/annan enhet inom kommunen, eller den kontakt du har inom vården. De kan hjälpa dig att skicka in en remiss till oss. Vi gör en bedömning av remissen för att se om våra insatser passar dig. I sådana fall kommer vi att kontakta både den handläggare som skickat in remissen samt dig för att boka tid för ett första besök hos oss.

Vill du prata med någon av oss först hittar du våra kontaktuppgifter HÄR eller om du klickar på bilden till höger.

Läs mer om hur vi arbetar under Arbetssätt, och på nästa flik hittar du information om våra Aktiviteter.