Namnlöst dokument

Företag

Samordningsförbundet Älv & Kust har i mer än tio år stöttat deltagare mellan 16-64 år tillbaka till studier och arbetsmarknad, och du som företagare är en viktig aktör och samarbetspartner i det dagliga arbetet.
Tillsammans skapar vi möjligheter.

Skapa möjligheter med oss

Varje år samarbetar vi med ett stort antal företag och organisationer som på olika sätt gör skillnad för den som behöver hitta vägen tillbaka till arbetslivet. Inte minst genom att öppna sina verksamheter för studiebesök för den som vill veta mer om ett yrke eller en bransch, eller genom att erbjuda arbetsträningsplatser för den som i sin egen takt behöver pröva och träna sin arbetsförmåga.

Läs gärna mer om oss, om hur vi jobbar med arbetsträning och om hållbarhet i arbetslivet under övriga sektioner här på vår hemsida.

Har ditt företag möjlighet att handleda under arbetsträning? Eller vill du veta mer om hur du och ditt företag kan arbeta med att skapa hållbara arbetsplatser och samtidigt bidra till att tillvarata allas arbetskraft? Varmt välkommen att höra av dig till mig så tittar vi på möjligheterna för ditt företag.

Kontaktuppgifter Samverkansteamet